jueves, 15 de octubre de 2009

La Recepta de la Setmana




Tamboret de la Terra


1 baldana
1 primentó escalivat a la flama
1 ou
1 patata
1 peça de foie
uns ceps


Aquesta setmana ha tornat a Canal TE el nostre programa favorit de cuina, “Primentons i Tomates”, amb la col.laboració del Restaurant Amaré de Roquetes, hem pogut veure cinc receptes diferents, en aquest cas, en Joan Amaré ens va preparar un Tamboret de la Terra, un milfulls amb gambes, un xupito de gamba deliciós, un conill i uns financers de postre. Nosaltres avui us presentem el tamboret de la terra, un plat fruit dels productes de les nostres terres. Per a començar la recepta, posarem a escalivar un primentó roig a la flama, mentrestant en una safata posarem una baldana i uns bolets, en el nostre cas han estat uns ceps, però podem posar rovellons si ens agrada més. Mentre tenim el primentó escalivant-se i la baldana amb els bolets al forn, pelarem una patata, la laminarem i la fregirem fins que estigue al punt. Un cop fregides les patates farem un ou ferrat, ho reservarem i a continuació procedirem a muntar el plat. Agafarem un aro de motlle i hi afegirem la patata fregida, a continuació, com a segón nivell, el primentó escalivat, després els ceps i la baldana. Un cop assolits els quatre nivells, culminarem amb l'ou ferrat i, marcarem un tall de foie a la paella per a col.locar-lo al cim del tamboret. Aquest ha estat el plat que més espectacular de la setmana, un plat deliciós i que, segons en Joan amaré trionfa amb els més menuts de la casa. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario