domingo, 1 de noviembre de 2009

Moixarra a la sal




Moixarra a la sal, una de les receptes més senzilles i 
delicioses de la nostra gastronomia; els ingredients? moixarra i sal


La recepta d’avui ens la va presentar en Rai López del Restaurant DELTA-PARK de Camarles. Per fer una moixarra a la sal, necessitarem una moixarra d’entre 400 i 450 grams i un quilògram de sal grossa. Una de les coses més importants és la neteja de la moixarra, és necessari obrir-la el mínim possible per tal que la sal penetre el mínim possible dins del peix. Si voleu veure com ho fa en Rai, properament penjarem el el vídeo. Una altra recomanació és no treure les escates del peix, ja que ens facilitarà la feina a l'hora de netejar-la un cop estigue cuita. Per cuinar-la, agafarem una safata de forn i la cobrirem amb sal, a continuació posarem la moixarra i la cobrirem amb la resta de la sal. Introduirem la safata al forn, prèviament precalentat a 220 graus i la deixarem durant 15 minuts. Un cop passat aquest temps, treurem la safata del forn i, amb l'ajuda d'una cullera i una forquilla, treurem tota la sal fins que ens quedi la moixarra completament neta.



No hay comentarios:

Publicar un comentario